Lūdzu uzgaidiet!
Darbības nav pieejamas, jo objektam nav norādītas koordinātas
Lejupielādēt koordinātes Sūtīt failu uz e-pastu

Dabas Koncertzāles paviljons un laboratorijas

Latvijas Arhitektūras gada balvas laureāts
Pievienotā fotoattēla autors:
Ernests Šveisbergs

Projekta apraksts

 
Arhitektūras gada balva >> 2015 >> Gada balva
 Sigulda, Siguldas nov.
 
Didzis Jaunzems Arhitektūra,
arhitekti Didzis Jaunzems, Klinta Pickaine
 Biedrība Dabas koncertzāle
 2014
 
Hanza Film Service
 
Paviljons multimediālam dabas izglītības pasākumam Dabas koncertzāle. Zem paviljona jumta ir vieta akadēmiskam kamerorķestrim un pasākuma mūziķu grupai. Paviljona sienas tiek izmantotas video un gaismas projekcijām. Paviljons konstruēts tā, lai pēc iespējas mazāk pieskartos aizsargājamajam biotopam – pļavai, kurā norisinās koncerts. Pasākuma laboratoriju konstrukcija veidota no moduļu sistēmas, lai varētu mainīt telpu lielumu un konfigurāciju, kā arī lai tās saudzīgi novietotu dabā.