Lauku maizes cepšanas tradīcijas "Ievlejās"

Informācija

Nozare:

Amatu prasmes >> Pārtikas ražošana, virtuve >> ēdieni

Adrese:

"Ievlejas", Sakas pag., Dienvidkurzemes nov., LV-3466

Apraksts:

Saimnieces Agitas rudzu saldskābmaize top pēc vecmāmiņas receptes - raudzēta ar dabīgo ieraugu, cepta ar malku kurinātā klona krāsnī. Grupas līdz 20 cilvēkiem var ne tikai vērot maizes tapšanas procesu, bet arī tajā iesaistīties un veidot savu kukulīti. Izcepto maizīti turpat var arī nogaršot. Kamēr maizes kukulīši cepas, ir iespējams apskatīt eksponātus saimnieka senlietu krātuvē vai izbraukt ar kuģīti pa Sakas upi. Piedāvājumā ir arī īsā programma grupām līdz 40 cilvēkiem – stāstījums par maizes tapšanas procesu un degustācija, kā arī iespēja iegādāties maizīti līdzi vešanai. Jāņu un Ziemassvētku laikā saimnieki piedāvā mājas alus degustāciju. Bērni „Ievlejās” var apskatīt mājdzīvniekus. Lūgums pieteikties nedēļu iepriekš! Cena: 8.- Euro no personas (garā programma 2,5h, atkarībā no interesentu skaita) , 3.- Euro no personas (īsā programma 40 minūtes).

Tālrunis:

29124128

E-pasts:

@